Vandvejen til Månen

Forfatter: Frederik Schütt
Udgivelse: 19. juni 2020
Antal sider: ca. 145
ISBN: 978-87-996325-4-1

"Han var flot i si' blå dragt og med si' store blanke klosaks. Mangt en damehummer havde da å forsøgt å undslippe rundt om Fredes badekar men var alliwel endt med å slå hovedet imod muren å i stedet flyde rundt på ryggen i karret til den lumre hummers store fornøjelse."

Fra "En lummer hummer går ud af si' gode badekar"
I "Vandvejen til Månen" lyver Frederik Schütt videre med samme glimt i øjet som i "Lystige lollandske løgnehistorier", og historierne er mindst lige så uforudsigelige som sidst. Der er gæve lollikker å talende dyr, der er gys, drama og romantik, men denne gang breder rammen sig noget ud over Lolland. Vi bliver nemlig også sendt af sted på en lang opdagelsesrejse med vikingerne Øinulf og Flintebart. Måske får du endda en enkelt tåre i øjet. Og det er ikke engang løgn … i hvert fald ikke det hele.

Illustratorer


Løgnehistorierne er denne gang illustreret af hele seks lokale, meget forskellige og vildt dygtige kunstnere fra såvel Lolland og Falster som Møn.

De er Anne Gyrite Schütt, Finn Arnesen, Lotte Schlegel, Pernille Gundersen, Bent Erik Neumann og Peter Pitsch.forside Vandvejen

Køb bogen

Pris: 240 kr.

Salgssteder

  • Direkte fra Frederik Schütt (med signatur) - e-mail eller telefon.
  • Bog & Idé, Nykøbing F
  • Kan bestilles hos alle boghandlere

Facebook logo
Følg bogen og arrangementer på Facebook.