Let opdatering

Hjemmesidens forskellige moduler er dynamiske. Det vil sige, at det er nemt for dig som bruger at opdatere hjemmesiden med nyt indhold såvel som helt nye sider og undersider, så den altid er aktuel og spændende.

Du behøver ingen kendskab til HTML-kode. Opdatering foregår vi et såkaldt CMS - et Content Management Systsem, som jeg kalder administrationsdelen. Administrationsdelen er udviklet i samspil med kundernes behov og med fokus på brugervenlighed.

Via administrationsdelen kan du hurtigt og nemt opdatere al tekst og billedmateriale, ligesom du kan uploade både billeder og filer fra din egen pc, du kan blandt andet tilføje fed, kursiv, lille skrift og underoverskrifter, oprette links, punktlister og nummerlister samt vælge masser af særlige funktioner på de enkelte sider.

Dine gæster kan bidrage aktivt


For dine gæster er de fleste af siderne ligeledes dynamiske. Det vil sige, at de rummer muligheder for henvendelser, tilbagemeldinger og indlæg fra dine gæster. Du bestemmer dog helt selv, hvor høj en grad af "medforfatterskab" dine gæster skal have.